SCAMPI I GRØNN KARRISAUS

2500 g pr. pose - Art. nr. 256 - EPD: 4262333 - 10 kg IQF

TILBREDNING

1. Legg tint pose i kokende vann i 25–30 min
2. Varmes i kjele 15–20 min
3. Tint pose steames i 20–25 min

INNHOLD

Grønn karrisaus: 44 %
Rå scampi 40 %
Gulrot kuttet (kokt) 9,08 %
Erter 3,80 %
Rød chilli kuttet (kokt) 1,60 %
Søt basilikum (kokt) 1,40 %
Kaffir lime blader (kokt) 0,12 %

Fangstområde FAO-61 og 67. Allergener: Torsk, fiskesauspulver

 

Pakking Vakumpakket

Holdbarhet 18 mnd. etter produksjonsdato.

Oppbevares Fryst ved -20 ̊C eller kaldere

NÆRINGSINNHOLD PER 100 GR

Energi 607 kJ (145 kcal)
Fett 6,9 g
Hvorav mettede fettsyrer  5,3 g
Karbohydrater  13,0 g
Hvorav sukkerarter  2,0 g
Protein 7,5 g
Salt 1,0 g